contact | colofon
Naar de homepage

colofon

Beloofd Land (2009-2010)
Beloofd Land is een meerjarig kunst- en erfgoedproject van Cultureel Erfgoed Noord-Holland, Kunst en Cultuur Noord-Holland (Cultureel Erfgoed Noord-Holland en Kunst en Cultuur Noord-Holland gaan vanaf 1 juli 2011 samen verder onder de naam Cultuurcompagnie Noord-Holland), Triade en de Kunst en wordt georganiseerd in opdracht van de Provincie Noord-Holland in samenwerking met de gemeente Wieringermeer.

Beloofd Land vertelt het verhaal van het verleden, het heden en de toekomst van de Wieringermeer. In Beloofd Land maken kunstenaars het erfgoed zichtbaar, beleefbaar en voelbaar. De verhalen van de bewoners van de Wieringermeer en de veranderingen in het landschap en de omgeving vormen de inspiratie.

Kroongetuigen (2011)
Kroongetuigen is een verhalenproject dat wordt georganiseerd door Cultuurcompagnie Noord-Holland en mede mogelijk gemaakt door Provincie Noord-Holland en Stichting Doen/ BankGiro Loterij.

Vanaf 1 januari 2012 vormen de gemeenten Anna Paulowna, Niedorp, Wieringen en Wieringermeer de nieuwe gemeente Hollands Kroon. De fusie van de vier gemeente is de aanleiding voor het project Kroongetuigen. Het werkterrein van het verhalenproject Beloofd Land, dat Cultuurcompagnie in 2010 in de Wieringermeer organiseerde, breidt zich daarom uit naar het gebied van Hollands Kroon. 
Logo_Cultuurcompagnie_Noord-Holland
Triade   de Kunst
Provincie-Noord-Holland

realisatie

Uitvoering website: Tuesday Multimedia 's-Hertogenbosch naar een basis-ontwerp van More Creative.

Beeldmateriaal: Kenneth Stamp